Dobrodošli na strani izobraževanj Zveze RFR.

Za dostop do vaših izobraževanj se morate prijaviti.

Prijava
Loading...

Nakupi, prijave in dostopi do dogodkov na strani Izobraževanja RFR


Približno desetkrat na leto se računovodje iz vse Slovenije srečajo na strokovnih posvetovanjih, na katerih svetovalci Zveze RFR predstavijo novosti, nasvete, tolmačenja in usmeritve. Predstavljene vsebine sledijo najbolj aktualnim dogodkom na področju zakonodaje in najpogostejšim vprašanjem ter dilemam iz prakse.

Dogodki Zveze RFR so vam na voljo v izvedbi v živo in v digitalni izvedbi, pri tem pa spletna stran izobrazevanjaRFR.si deluje kot vaša osnovna vstopna točka. V nadaljevanju predstavljamo navodila za vse osnovne opravke z vašim izbranim dogodkom. Če potrebujete pomoč, nas pokličite na številko 080 1957.

 

 

Enkratna prijava (digitalni dogodek ali dogodek v živo)

Tem navodilom sledite, če ste izbrali enkratni nakup udeležbe na Izobraževanjih Zveze RFR.

1. PRIPRAVITE OSEBNO RFR-ŠTEVILKO
Za prijavo boste potrebovali vašo Osebno RFR-številko. Več o Osebni RFR-številki in o tem, kako jo pridobite, lahko preberete na osebnarfr.zvezarfr.si. Če ste Osebno RFR-številko že pridobili, nadaljujte z izborom želenega dogodka. 

2. IZBERITE DOGODEK
Z miško se pomaknite nižje, kjer najdete nabor izobraževanj. Kliknite na izbrano posvetovanje in izberite vrsto izvedbe (kjer je to možno) – POSVETOVANJE V ŽIVO ali DIGITALNA IZVEDBA.

3. PRIJAVITE UDELEŽENCA
V obrazec vpišite podatke o osebi, ki se bo udeležila dogodka, in podatke o plačniku računa. Prijavo potrdite tako, da kliknete na gumb ODDAJ PRIJAVO.

Po potrditvi boste na elektronski naslov prejeli potrdilo naročila in predračun. Če ste izbrali dogodek v živo, boste prejeli tudi obvestilo o vseh podrobnostih.

V primeru nakupa že objavljenega digitalnega dogodka vam bomo PO PREJEMU VAŠEGA PLAČILA poslali tudi povezavo za dostop. Za digitalne dogodke, ki še niso bili objavljeni, boste povezavo prejeli ob predvidenem datumu objave.

 

Prva prijava za imetnike naročnine

Tem navodilom sledite, če ste imetnik naročnine na Izobraževanja RFR

1. PRIPRAVITE OSEBNO RFR-ŠTEVILKO
Za prijavo boste potrebovali vašo Osebno RFR-številko. Več o Osebni RFR-številki in o tem, kako jo pridobite, lahko preberete na osebnarfr.zvezarfr.si. Če ste Osebno RFR-številko že pridobili, nadaljujte s prijavo. 

2. OSEBNO RFR-ŠTEVILKO POVEŽITE Z VELJAVNO NAROČNINO
V naslednjem koraku morate svojo Osebno RFR-številko povezati z veljavno naročnino. To opravite na strani narocnik.zvezarfr.si, in sicer tako, da sledite tam predstavljenim navodilom.

3. OPRAVITE PRVO PRIJAVO
Odprite spletno stran www.izobrazevanjaRFR.si. V zgornjem desnem kotu spletne strani kliknite na gumb »Prijava«.
Odprlo se vam bo okno, kamor vpišete dodeljeno RFR-številko (lahko tudi vaš elektronski naslov) in vaše geslo ter kliknite na gumb »Prijava«.
 
 

Ogled spletnih vsebin za imetnike naročnine

1. PRIJAVITE SE
Odprite spletno stran www.izobrazevanjaRFR.si. V zgornjem desnem kotu spletne strani kliknite na gumb »Prijava«.

2. PREGLEJTE DOSTOPNE VSEBINE
Kliknite na gumb MOJE VSEBINE. Z miško se pomaknite nižje, kjer imate predstavljen nabor dostopnih vsebin – VAŠE ZAKUPLJENE VSEBINE.

3. IZBERITE VSEBINO
Za ogled videovsebine pod posameznim posvetovanjem kliknite OGLED POSVETOVANJA.

4. NAROČITE GRADIVO
Če želite za izbrano posvetovanje prejeti gradivo tudi v tiskani obliki, ga naročite na info@zvezarfr.si.

 

Prijava na dogodek v živo za imetnike naročnine 

1. PRIJAVITE SE
Odprite spletno stran www.izobrazevanjaRFR.si. V zgornjem desnem kotu spletne strani kliknite na gumb »Prijava«.

2. PREGLEJTE DOSTOPNE DOGODKE
Kliknite na gumb MOJE VSEBINE. Z miško se pomaknite nižje, kjer imate predstavljen nabor dostopnih terminov posvetovanj v živo – VAŠI ZAKUPLJENI DOGODKI V ŽIVO.

3. IZBERITE DOGODEK
Izberite želeno posvetovanje, ki ima razpisane termine v živo. Pod izpisom izbranega dogodka v živo kliknite na gumb POTRDI UDELEŽBO IN LOKACIJO. Odprl se vam bo potrditveni izpis izbranega termina in lokacije, oboje potrdite s klikom na gumb POTRDI UDELEŽBO IN LOKACIJO.

Po potrditvi prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli potrditev prijave. Če bo prišlo do odpovedi dogodka, boste na elektronski naslov prejeli obvestilo o odpovedanem dogodku; v tem primeru si lahko posvetovanje vedno ogledate v digitalni obliki.

 

Potrebujete več informacij?

Nataša Colnar, T: (01) 561 09 31, M: 051 356 046; natasa.colnar@zvezarfr.si